Schade melden Hulp en advies? Bel: 0228 - 530 300

Dé financiële specialist van West-Friesland en Flevoland!

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Volledig onafhankelijk
  • Vaste aanspreekpunten
  • Altijd persoonlijk contact!
  • Scherp, Simpel & Snel
  • Verzekering, hypotheek, pensioen, makelaar en sparen onder 1 dak!Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer loopt u risico’s. Natuurlijk loopt u deze als particulier ook, maar bij een eigen zaak ligt dit toch anders. Als directeur kunt u behalve persoonlijk, ook als bedrijf aansprakelijk gesteld worden. En bij brand bijvoorbeeld, ligt wel uw hele bedrijf plat.

Het is dan ook zaak om de risico’s die u loopt niet te onderschatten. Verzekeraars zijn meer dan bereid uw risico’s te verzekeren. Hier moet echter wel voor worden betaald, terwijl een dure verzekering in bepaalde gevallen helemaal niet nodig is.

Aan de andere kant bieden verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig meer dan alleen een polis. Zo kunt u door het treffen van schadepreventiemaatregelen belangrijke risico’s terugbrengen en daarmee de schadekans verlagen. Bloemendaal Advies Groep denkt graag met u mee om schade te voorkomen. Zo hebben wij onder andere een unieke samenwerking met Gezond Ondernemen. Deze samenwerking ondersteunt ondernemers en het MKB bij allerlei personeelszaken zoals P&O en verzuim.

Ook hebben wij ruime ervaring met het verzekeren diverse wagenparken. Heeft uw bedrijf meer dan 5 auto’s, bestelwagens of vrachtwagens? Wij kunnen u dan veel voordeel bieden in premie en vaste aanspreekpunten bij mutaties en schade.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met één van onze adviseurs om te bespreken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.