Schade melden Hulp en advies? Bel: 0228 - 530 300

Inboedelverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Inboedelverzekering

Vraag direct een offerte aan

U bent rijker dan u denkt!

Geen risico nemen met de spullen in uw woning. We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.
Onderverzekering

Inboedelverzekering Bovenkarspel en omgeving

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit. U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? 

We zijn er voor iedereen die in Bovenkarspel en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. Ons enthousiaste team van Bloemendaal Advies Groep.

Voordelen van Bloemendaal Advies Groep:

Onafhankelijk

Onafhankelijk advies
Volledig onafhankelijk 
en scherpe premies met 
uitstekende dekking.

1 Contactpersoon

persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact
en gratis opzegservice!

Alles onder 1 dak

meer dan 25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring
Verzekering, hypotheek en
bankzaken onder 1 dak!

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!